tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kaks kuukautta takana!

Hei,
nyt tulee nopsasti ja lyhyesti kuulumisia! Tosiaan äitini Päivi ja pikkuveljeni Onni (11v) tulivat tänne lauantaina kyläilemään, ja koska hyö ei viivy montaa päivää, niin oon viettänyt kivojen vieraiden kans tiiviisti aikaa :) Ja niin tänäänkin, siks menee aika tiukille et ehdin päivittää tän ennen kun vuorokausi vaihtuu :D

Mutta siis tosiaan, sunnuntaina 1.4. tuli täyteen 2 kuukautta Hollanninmaalla! Huh, kulunut lause tää mut aika on mennyt tosi nopeesti, toisaalta taas todella paljon juttuja on tapahtunut. Aika jännä on ollut huomata, että ihan kaikki on mennyt mainiosti. Pienoisia surkimuspäiviä on ollut vaan muutama, ne voi laskea yhden käden sormilla :) Viihdyn siis edelleen superhyvin ja pidän!

Viime viikolla tapahtui:
- Ma-ke rauhallisen kivaa perusarkea
- Torstaina oli Pubivisa. Ja kaikkien suureksi yllätykseksi ja iloksi joukkueemme The Gurus sijoittui.......ENSIMMÄISEKS :D Aivan käsittämätöntä, kasassa on hieno tiimi. Ite oisin tiennyt suoralta kädeltä vastauksen noin viiteen kahdeksastakymmenestä kysymyksestä, joten kiva taaskin etten ollut joukkueen ainut jäsen. Tässä kuva voittajista, kuva napattu ESN:n sivuilta:


- Perjantaina mie ja Judith tehtiin illallista. Tarjolla oli lohta ja uunikasviksia creme fraichilla kuorrutettuna, vähän viintä ja jälkkäriks Dutch Dinneriltä tuttua vanukkaan, jugurtin ja marjasiirapin yhdistelmää! Herkkupala! Sit napattiin Emma mukaan ja suunnattiin Simploniin keikalle, lavalle nousi norjalainen bändi Kakkmaddafakka ja meno oli oikein jees. Ilta jatkui Tango!on ja vaihtareitakin näkyi.
- Lauantaina mie leivoin! Uskomatonta. Tein pellillisen piirakkaa, puolet jauhelihatäytteellä ja puolet kasviksilla. Näitä herkkuja sit tarjoilin illalla kaupunkiin saapuneille perheenjäsenilleni<3

Nyt on jäljellä 4 minuuttia ennen kun on tiistai. Lopetan siis tähän. Saatan yllättää ja kirjottaa loppuviikosta toisen postauksen, ens maanantaina viimeistään sit.
Ihanaa pääsiäistä kaikille muuten!

<3Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti