maanantai 21. toukokuuta 2012

Kaikenlaisia juttuja ja lopussa hulvaton vierailija!

Moikka!
Tää blogiteksti kannattaa lukea loppuun saakka koska tiedossa on yllätys ;)

Mut muuten tästä tekstistä ei taida tulla kovin kummoista sillä aurinko on pehmentäny miun aivot niin etten muista mitä viime viikolla tapahtu :D Tänään oli tosiaan hellelukemat ekaa kertaa Groningenissa ja loppuviikon jatkuu vaan! Jess!

Sen muistan, että alkuviikosta oli hieman suruinen koska Elsukka lähti kotiin, mutta onneks tunne ei kestänyt liian kauan :) Oli kyllä ihanaa kun sisko oli kylässä<3

Nii ja sit keskiviikkona oli toinen tentti, Dutch Studies oli vuorossa. Tuntui että se oli läpipäästävä, mut en uskalla vielä hurrata koska tunne oli samanlainen ekan tentin jälkeen jota en siis päässyt läpi.. Käytiin tentin jälkeen vähän rentoutumassa Emman ja Saran (ruotsi) kanssa, tässä kuva vaahtokarkkishoteista mitä nautimme 8)



Niin ja ehdottomasti maininnan arvoinen asia tapahtui:
Erasmus Sound Festival! Olin siis pe-su Belgian hohdokkaimmassa kylässä Breessä noin 400:n muun vaihtarin ja hollantilaisen kera hulluttelemassa. Ohjelmassa oli monenlaista ja monentasoista mussiikkia, aurinkoa, luontoa metsää ja lehmiä ympärillä, jääkylmiä öitä kosteassa teltassa ilman makuupussia ja tietty loistavaa seuraa! Kuvat kertoo paremmin :) Oli hyvä tapahtuma kyllä.

Ritvars mie Agne metsässä

Joku bändi, suuri yleisö

Jokunen tovi hengailtiin myös tuossa putkessa :D Emmaa heiteltiin lehdillä ja myös laulettiin jotain hienoja kappaleita

Mie Amy Linda, fressiä hehhee


No enempää kuvia ei nyt löydy :D Mut mie pidin

Ja nyt......
Yllätyksen vuoro!
<3Helmi

Hyvää iltaa arvon lukijat,

ja terveisiä Helmin syvänteestä. Siis täältä yläparven nurkasta. Minua käskettiin äsken  melko tiukasti "olemaan kiltisti", joten sen aion tehdä. Lukekaa totuus tuolta rivien välistä. Tottelen Helmin käskyä, sillä olen niin otettu täällä vastaanottamastamme vieraanvaraisuudesta (esim. nyt voi rivien välissä miettiä mitä se vieraanvaraisuus tarkoittaa). Varmistin vielä äsken, että ketkäköhän tätä blogia lukevat. Kuulemma aika monia lähisukuun kuuluvia, joskin hyvin huumorintajuisia ihmisiä.

Tultiin tänne Krööningeniin Matin ja Henen kanssa eilen. Bussi Hampurista lähti 06.00, joten päätettiin säästää majoituskuluissa. Hypättiin siis suoraan yökerhosta bussiin ja huumori oli sen mukaista. Kohokohtana voisin mainita Täällä Pohjantähden alla-veisun, jonka esitimme 06.40 Hampurin asemalla myöhästyneen kyytimme kunniaksi. Petri Laaksonen olisi ollut pojista ylpeä.

Tämä kuitenkin riittänee meidän retkestämme - Helmin kuulumisiahan te tänne tulitte lukemaan. Huolehtijoille tiedoksi, että vaihto näyttää vain vahvistaneen häntä entisestään. Tuo viehkeä Karjalan tähti tuikkii kirkkaampana kuin koskaan. Vaaleat hiukset kimaltavat Hollannin lämpimässä auringossa ja makea nauru täyttää lähimmäisten mielen. (Yritän tässä maksaa takaisin sitä ihastuksen ja vaivaantumisen myllerrystä, jonka upea brunssi mielelleni aiheutti.)

Terveisin,

Aapo (niin siis Heneltä ja Matiltakin terveisiä, mut ei ne tähän tekstin sisältään varmaan halua itseään liitettävän).

Kuvassa vielä jalkovälini tunnelmia ensimmäiseltä illalta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti