tiistai 29. toukokuuta 2012

Hyviä vieraita

Hei!
Noniin, tänään kerron pari tarinaa :)

Viime viikko meni tosiaan täysin vieraiden parissa, meillä oli täällä ensin kylässä jyväskylän hienoimmat miehet, vanhat kunnon puheviestinnän tulevat ammattilaiset Hene, Aapo ja Matti. Torstaina kylään saapui Emman kamu Heidi (nykyään miunkin kamu kyllä) ja perjantaina frenduni, longboardauksen tuleva huippunimi (tästä lisää myöhemmin), Samu. Joten sellasta! Hyviä vieraita, loistavia hetkiä. Aloitanpa kertomuksen kuitenkin kenties vähiten kiinnostavista jutuista.

Torstai ja perjantai oli siis viikon ainoita arkiseen pyrkiviä päiviä. Torstaina tein tentin ja perjantaina kirjotin briefing paperin. Tentti oli Communication in and about the Netherlandsin ja tänään sain tiedon etteihän se läpi mennyt = ens viikolla uusinta. Sain arvosanan 2, 4 ois tarvittu läpipääsyyn. Meinas vähän harmittaa mutta sain jo itteni takas raiteille, ens viikolla pääsen läpi sit!
Paperi jonka kasasin oli International Human Rightseja varten, aiheena kevyesti Somalian ihmisoikeustilanne. Voin kertoa että siinä maassa on asiat kyllä huonosti eikä oikeuksia suuremmin löydy :/ Mutta tosiaan, aiemmalla viikolla olleesta Dutch Studiesin tentistä sain onneks 7 (selkeesti läpi) ja toivon että tuo briefing paperkin on riittävän hyvä. Näin ollen jäljellä on 2 uusintatenttiä, toinen 7.6. ja toinen 24.6. Kv-viestinnän ryhmätyötkin täytyis saada valmiiksi ens viikolla ja luennot loppu pari viikkoa sitten, joten viimesiä viedään koulun kanssa kyllä. Oisin voinut olla vähän ahkerampi opiskelija (taas...) mutta luulen että loppujen lopuks saan opiskelutkin täällä hyvin kasaan :)

Tosiaan huomasin eilen, että oli kolmas maanantai putkeen, jollon meillä oli kyläilijöitä :D Kaks viikkoa sitten täällä oli Elsa, viikko sitten pojat ja eilen Heidi ja Samu. Kivaa vaan kun on siivousapua kitchen dutyssa HAHHAHAaa.

Joo.
Henen, Aapon ja Matin kanssa kaikki meni kyllä loistavasti. Aapo viimeks jotain sekavahkoa tänne kirjottelikin ;) Otettiin poikien kanssa aika iisisti: säät oli loistavat oikeestaan ekaa kertaa koko keväänä ja siitähän myö nautittiin. Kateltiin Groningenin kaupunkia, käytiin järvellä oleilemassa ja uimassa! ja sit Stadsparkissa kattomassa eläimiä ja lisäks polkuveneiltiin myöskin. Syötiin hyvänmakuisia ruokia ja arvosteltiin niitä (kyllä muuten maistu) ja hulluteltiin muuten vaan.
Tässä muutamia otoksia:

Helmi Matti Aapo Hene yöllä puistossa


Matti Hene yhellä viimeisistä illallisista

Ainoa ryhmäkuva..


Polkuveneellä kanaalissa!


Sitten Heidin ja Samun kans! Kaikki meni edelleen loistavasti. Säät vaan jatko hyvää kulkuaan. Vietettiin aikaa kaupungilla, Noorderplatsoenissa ja järvellä enimmäkseen. Juhlatkin mahtu mukaan pitkään viikonloppuun ja samoin puistokonsertti Plantsoenissa. Samu onnistu viimesenä päivänä tosiaan ikävästi katkasemaan jalastaan akillisjänteen longboardatessaan, joten vähän säätöä oli loppuhetket :D Mutta kaiken kaikkiaan mahtavia päiviä hyvien vieraiden kanssa jälleen, tässä taas kuvia:

Heidi mie Emma ja joku iloinen random Oceanissa


Aurinko oli jo noussut kun matkattiin kotiin :D

Sunnuntaina viriteltiin ekan kerran rilli lämpenemään

Tytöt vähän epäilevinä sen suhteen :D Mut herkkuja saatiin!


En varmaan ihan onnistunut kuvailemaan tunnelmia vieraiden kanssa, mut oli todella kivoja päiviä oli viikko täynnä ja oli tosi hauskaa näyttää elämää, ihmisiä ja paikkoja täällä hyville kamuille! Kiitos siis vieraat kun kävitte!

Nyt tässä pitää sitten palata hetkeks arkeen, puolitoista viikkoa pitäs vielä keskittyy opiskeluihin ettei ihan sujahda loman puolelle tää oleilu vielä täällä haha.
<3Helmi

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia vitsit, varsinki toi mis ootte sä ja Emma aamun hetkillä:) En kestä miten siistiä on ku täälläkin on valosaa sillon ku tulee baarista! Ja ihan hirveesti alko nyt himottaa rillailu. Sekä hirveen inhottava ja ikävä toi Samun akillejänne, yöh:/

    VastaaPoista
  2. Hahahahha toi rillaus näyttää just tolta mitä se varmasti oliki! :D varsin mukavan kuulosta eloa, nauti hepe-sisko <3 ps. akillesjänteen katkeaminen ei kuulosta lainkaan mieluisalta :(( sun vuoro oli auttaa samuu tällä erää! pps. tiedäthän mistä akhileen kantapää on saanu nimensä!

    VastaaPoista
  3. Grillailut sujui ihan hienosti, vaikka nälkäisimmät ei oikein uskonutkaan mun liekkiin ;) Rullailut jäi tosiaankin vähän puolitiehen, kun yksi potku oli sitten kuitenkin vähä liian innokas. Erikoiskiitos mukavalle pariskunnalle, jotka varmaan ikkunasta näki, kun istuin katukiveyksellä ja pyöritin päätäni. Ensin tuli setä kyselemään vointia, jonka jälkeen täti toi pakasteherneitä (kai teitte niistä sopan?), ja heittipä minut vielä omalla autollaan kotipesään. Erittäin ystävällistä. Jos mulle kolme päivää oli laitailua tälle vuodelle suotu, niin enpä olis niitä missään muualla mieluummin rullaillut kun hollannin tasaisilla kaduilla. Huomenna heiluu veitsi, ja toivotaan että jalasta tulee entistä ehompi. Loppukesän tuntomerkit onkin sit valkoinen pohje, ja kova vauhti ! Nautihan Helmi vielä loppuajan hetkistä siellä, ja tule ehjänä suomeen, sitten kun sen aika koittaa.
    -Samu-

    VastaaPoista